Alumínium korlátok

ALULINE
Alumínium korlátrendszer

Ahol a stílus a minőséggel párosul

Alurailings modelljeink népszerűek, kedvező ár-érték arányuknak és egyszerű, mégis stílusos, modern formatervezésüknek köszönhetően.

Széles elemválasztékunkban a klasszikus kör keresztmetszetű és modern szögletes elemek, valamint üveges kivitelű korlátok között mindenki megtalálhatja a megfelelőt.

Alumínium korlátjaink nagyobb tervezői mozgásteret biztosítanak azon projekteknél is, ahol a gazdaságosság lényeges szempont. A rejtett rögzítések miatt optikailag is vonzó látványt nyújtanak, kielégítve a legmagasabb igényeket is.

A pálcás korlátok a legrégebben alkalmazott típusok, variálhatóságuknak és a felhasznált modern anyagoknak köszönhetően hosszú ideje közkedveltek. A termékcsalád üveges kivitelű modelljei mind esztétikailag, mind funkcionális szempontból megfelelnek a mai kor követelményeinek és biztonsági elvárásainak.

Alkalmazási terület:

Ajánljuk középületekbe és családi házakba, kül- és beltérre egyaránt, galériák, erkélyek, teraszok vagy lépcsők mellé.

Az alumínium korlátok az iskolákban is megállják a helyüket!

Az oktatási intézmények között sok olyan akad, amire bizony már igencsak ráférne a felújítás. Ha az egész épületet nem is lehet újjávarázsolni, részleteiben azért megújítható. Miért ne lehetne ez a részlet például egy új, alumínium korlát?

Az alumínium korlátok gazdaságos befektetésnek számítanak, mert nem kell rájuk magas összegeket költeni, de hosszútávon mégis kifizetődő választásnak bizonyulnak. Egy alumínium korlát ár-érték arányban ideális, tartós, biztonságos és esztétikus is. Ha modern belső, vagy külső tereket szeretnének létrehozni egy oktatási intézményben, akkor az alumínium korlátokkal ez egyszerűen kivitelezhető.

Az alumínium korlátok változatos kivitelezésben készülnek, nem rejtenek felesleges veszélyforrásokat, rozsda- és szálkamentesek. Ideálisak egy oktatási intézménybe.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén, és kérjen egyedi árajánlatot alumínium korlátokra!

Váltson modern korlátokra!

Ha az ember szeretné lecserélni terasza, lépcsője korlátjait, rendkívül gazdag kínálatból válogathat. Ha Ön is csere előtt áll, viszont tanácstalan azzal kapcsolatban, hogy milyen stílust válasszon, váltson modern korlátokra!

Mivel manapság rendkívüli népszerűségnek örvend a minimál stílus az egyszerűségének köszönhetően, az emberek szívesen választanak modern megoldásokat az ingatlanon kívül és belül. A modern korlátok szintén az egyszerűséget és a letisztultságot képviselik, mégis roppant látványosak. Úgy képesek növelni az adott tér esztétikai értékeit, hogy közben nem lehet szó túldíszítettségről, ennek köszönhetően pedig valóban ízléses és igényes tér alakítható ki.

A modern korlátok nemcsak látványuk miatt bizonyulnak előnyös választásnak, hanem szerkezetüket tekintve is. Hosszú éveken át képesek kiszolgálni az embereket úgy, hogy ez nem látszik meg rajtuk. Kiválóan ellenállnak a különböző időjárási tényezőknek is, tehát a fagy és az eső sem tehet kárt bennük.

Ha szeretne modern korlátokra váltatni, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Teraszfelújítás? Szerezze be kínálatunkból az alumínium korlátokat!

A teraszok folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, ezek jelei pedig intenzíven megmutatkozhatnak a felületeken. Ráadásul a helyzetet az idő múlása sem könnyíti meg, ezért bizonyos időközönként elkerülhetetlen a terasz felújítása. Ennek keretén belül, ha vannak korlátok is, azok is lecserélésre kerülnek, hiszen már ezen fontos elemek sem úgy funkcionálnak, mint újkorukban. Ha Ön is szeretné felújítani teraszát és új korlátokra van szüksége, válasszon kínálatunkból alumínium korlátot!

Alumínium korlátaink magas színvonalat képviselnek, így a felújítást követően hosszú időn át megbízható elemei lesznek a terasznak, funkciójuk értékéből és látványos megjelenésükből sem veszítenek. Termékeink speciális, modern gyártási körülmények között születnek, hiszen a legfőbb célunk, hogy olyan alumínium korlátokat biztosítsunk a vásárlóknak, amikkel maximálisan elégedettek lehetnek.

Alumínium korlátjainkkal csakis emelheti terasza értékét, válassza a felújításhoz termékeinket! Az elemek megvásárlásához vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Biztosítsa a biztonságos közlekedést alumínium korlátokkal!

Számos irodahelyiségben találkozhatnak az emberek nyitott galériás résszel, ami nem véletlen, ugyanis ez a kialakítás rendkívül látványos és helytakarékos. Ahhoz, hogy ezeket a galériákat rendeltetésszerűen és biztonságosan lehessen használni, korlátokra van szükség. A kérdés már csak az, hogy milyen alapanyagból kerüljenek legyártásra ezek az elemek? Ebben az esetben a legideálisabb, ha alumíniumból készül a korlát.

Az alumínium korlátok mind funkcióban, mind látványban előnyös választásnak bizonyulnak. Masszív, strapabíró elemek, amelyeket könnyű tisztán tartani, egyszerű, de elegáns látványukkal pedig tovább fokozzák a galériák esztétikumát. Az alumínium korlátokkal rendkívül ízléses környezet alakítható ki, ami mind az irodahelyiségben dolgozókra, mind az ügyfelekre pozitív hatást gyakorol.

Ha az Ön irodahelyiségében is található nyitott galéria, a biztonságos használatához mindenképp alumínium korlátokat válasszon! A termékek megvásárlásához vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Szerkesztés alatt. - Katalógusaink elérhetőek a Letöltések menüből.

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!