Üvegkorlátok

Az oldal jelenleg szerkesztés alatt áll

A már meglévő anyagokban böngésszen kedvére, de ha a teljeskörű katalógusra kíváncsi, azt elérheti itt.

ELEGANT
Vonalmenti befogású üvegkorlát

Modern elegancia

A modern design kedvelői számára ajánljuk Elegant termékcsaládunkat. Letisztult formák, egyszerű vonalvezetés és a visszafogott elegancia jellemzi a család minden elemét.

Napjaink építészete komoly hangsúlyt fektet a nyitott, átlátható terek kialakítására, melyek elengedhetetlen kellékei a nagy üvegfelületek, különös tekintettel a látható keret nélküli rendszerek alkalmazására.

Elegant termékcsaládunk minden egyes modellje lenyűgözően keskeny, vonalmenti megfogású profiljaival tökéletes kiegészítője lehet a modern épületeknek.

Keret nélküli korlátjainkban nincsenek látható oszlopok, ezért ideálisak, ha nem szeretnénk a figyelmet elterelni a homlokzatról vagy a környezetről. A BTS-re jellemző innovatív megoldásoknak köszönhetően üveg az üveggel is illeszthető, akár a sarkoknál is. A korlátprofilok magas minőségű, ellenálló alumíniumból készülnek, melyekbe kétrétegű, laminált biztonsági üveg kerül, biztosítva a rendszer stabilitását.

A termékcsalád számos modellből áll, kínálatunkban megtalálható:

  • Födémre telepíthető korlátok
  • Padlóba süllyeszthető korlátok
  • Oldalsó felfogatású korlátok
  • Pontmegfogású korlátok
  • Kapaszkodók opcionálisan választhatók kínálatunkból

Alkalmazási terület:

Különösen alkalmas szállodákban, irodákban, kereskedelmi egységekben történő felhasználásra, továbbá remek megoldás a magas minőségi elvárásokat támasztó lakossági megrendelők számára is.

Nagyszerű választás, ha a fény szabad áramlása és a kilátás maximalizálása a cél, hiszen üvegkorlátjaink a végtelen tér érzetet és a határtalan lehetőségeket biztosítják az Ön számára.

Elegancia keretek nélkül: keret nélküli korlátok

Egy korlátot arra találtak ki, hogy határoljon, elválasszon és biztonságos kapaszkodót nyújtson a lépcső mentén, emeletek magasságában vagy a teraszon. Azonban ettől még lehet elegáns és kifinomult is, ilyen megoldást kínálnak a keret nélküli korlátok.

Amennyiben korlátvásárláson gondolkodik, keressen fel minket bizalommal, és válasszon remek termékeink közül! A korlátok sokfélék lehetnek, a hagyományostól egészen azokig a modellekig, amiket szinte észre sem lehet venni.

A keret nélküli korlátok többféle kivitelezéssel is készülhetnek, a korszerű kialakítás lehetővé teszi, hogy az ilyen korláthoz ne kelljen keretet illeszteni, mégis masszív szerkezetet alkossanak. Ennek köszönhetően a hatás igazán elegáns, egyszerű, mégis megkapó lesz. Olyan korlátok készülnek így, amiknek a segítségével a teret meg lehet nyitni, tágasabb, levegősebb érzetet varázsolni velük.

A keret nélküli korlátok nem keltik azt az érzést, mintha a korlát útban lenne vagy elfogná a kilátást, ráadásul a fényt is jobban áteresztik. Ezekben a szerkezetekben nagyszerűen megvalósul a funkció és a design találkozása.

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és ismerje meg termékeinket!

Miért érdemes az üvegkorlátot választani?

A modern, minimalista építészeti stílus népszerű eleme az üvegkorlát, amelynek azon kívül, hogy biztonságos támaszt nyújt, számtalan előnye van. Nézzük, miért jár jól, ha az üvegkorlátot választja!

Az üvegkorlát szinte bárhol alkalmazható, népszerűségének egyik oka az, hogy nem szűkíti a teret, mint a többi korlát. Mivel átengedi a fényt, sokkal világosabbá is varázsolja a teret, ami emiatt még nagyobbnak tűnik. Az üvegkorlát további előnye, hogy már a padló szintjétől kezdve elzárja az utat a leeső dolgok elől. Nem tud alatta kigurulni semmi, és még a legkisebb gyerek sem tudja kidugni rajta a fejét. Biztonságos megoldást nyújt bárhová, és nagyon könnyű tisztán tartani is.

Az üvegkorlátnak több fajtája létezik, így mindenki könnyen kiválaszthatja a neki legjobban tetszőt: vonalmenti-, pontmegfogású- és oszlopos üvegkorlátok állnak vevőink rendelkezésére.

Az ideális korlátmegoldást keresi? Válassza Ön is az üvegkorlátot, keressen fel minket bizalommal!


Szerkesztés alatt. - Katalógusaink elérhetőek a Letöltések menüből.

Legyen Ön is elégedett ügyfelünk!